Каталог регионални български онлайн вестници - Софийски регион



Регионални български вестници

„Софийски вестник“

„Софийски вестник“ е собственост на Джулай Медия ООД и е регионално софийско издание, което се печата веднъж седмично. Изданието съществува на медийния пазар от 2005 г. и е с обем от 16 стр. Вестникът излиза всеки четвъртък на цена от 30 ст. Информацията във вестника обхваща 24 столични района и 22 общини. Информира се обществеността за добри местни практики, позитивна политика и партньорство в проекти.

„Вестник Азбуки“


„Издателство Азбуки“ има за цел да интегрира добрите практики по етническите въпроси и етично поведение в издателския процес. „Вестник Азбуки“ е издание за образование и наука и е национален седмичник. Вестника е с годишен абонамент от 78 лв. Ако направите своя абонамент за изданието в редакцията ще получите отстъпка между 3% и 15% от цената.

Вестник „Нов технически авангард“


Вестник „Нов технически авангард“ е издание на „Технически университет – София“. Това е издание, в което можете да срещнете актуална информация за образование и наука. Вестникът е създаден и излиза от 1959 г. Сайта на вестника получава през 2005 г. наградата Топ 5 на редакторите на списание „Точка ком“, които забелязват тяхното развитие и стремежа им за представяне на интересните нововъведения и технологии у нас.

Публикуване на коментар

0 Коментари