Каталог регионални български вестници - Южна България




Български вестници от Южна България

Вестник „Марица“


Вестник „Марица“ е български ежедневник за Южна България, регион Пловдив. Вестникът е обхванал над 30 общини на разпространение. Изданието е ежедневник, което означава, че излиза всеки ден до събота. Медията включва в своето съдържание за понеделник - „Бизнес справочник“, във вторник - „Агро“, срядата е ден за „Недвижими имоти“, в четвъртък идва ред и на „Образование“, петък - „Здраве“, „На път“, „ТВ програма“ и накрая на седмицата в събота - „Марица Уикенд“.

Вестник „Струма“


Вестник „Струма“ е създаден преди повече от 25 г. и е изданието с най-големия тираж за Югозападна България. Медията обхваща областите Благоевград, Кюстендил и Перник за своето разпространение. Вестникът е всекидневник и се издава всеки ден, от което се възползват хилядите му фенове, които са му се доверили и искат да са информирани и да научат най-новите новини от неговите страниците.

Вестник „Вяра“


Вестник „Вяра“ е печатно издание за Югозападна България регистрирано през 2004 г. Вестникът се издава ежедневно, негов собственик е фирма „АВС КО“ ООД регистрирана през 2002 г. Съдържанието на медията е разнообразно и обхваща познатите ни за такъв тип издание категории Регион, Общество, Криминални, Спорт, Бизнес, Скорости, Любопитно и др. Интересна поне със своето име е и категория „Оживление“, която включва разнообразни новини и събития.

Вестник „Отзвук“


Вестник „Отзвук“ е регионално издание за Югозападна България, което ни представя актуални новини от общините Смолян, Чепеларе, Девин, Златоград, Рудозем, Мадан, Доспат, Баните, Борино и Неделино. Медията изтъква своята мисия, а именно да ни представи живота в Родопите, такъв какъвто, разбира се да ни припомни най-важните исторически факти и да ни покаже културата и традициите на родопчани.

Публикуване на коментар

0 Коментари