Каталог онлайн вестници - Български седмичници




Български седмични вестници

Вестник „Капитал“


Вестник „Капитал“ е български ежеседмичник, който стартира през 1993 г. Медията е издание за специализирани икономически новини и подробни анализи. Вестник „Капитал“ е част от Медийна група „Икономедия“, която включва и други издания с разнообразно съдържание. В архива на вестника можем да разгледаме, както икономическата история в България през последните години, така и политическата.

Вестник „Банкеръ“


Вестник „Банкеръ“ е български седмичник с бизнес насоченост. Изданието излиза от 1993 г. и се издава всяка събота. Медията награждава със своята награда „Банкер на годината“ най-успешните банкови мениджъри в страната през годината. Водещото за получаването на престижната награда е цялостната им дейност и представяне за годината. Наградата е много популярна и на събитието присъстват най-популярните личности във финансовата сфера в страната.

„Култура“


„Култура“ е специализирано издание за изкуство и култура, което се издава от 1957 г. с името „Народна култура“. „Култура“ е издание в сферата на хуманитаристиката и културата и предлага пълен достъп до своя онлайн архив. Дигитализирането на медията продължава и в момента, като желанието е да има достъп до своя първи брой.

Публикуване на коментар

0 Коментари